«ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ»

UGD logo-smallΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑUNESCO logo
«ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ»

«ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

 

Με τη συμμετοχή του Θεατρικού Στούντιο «Νέα Μελπομένη» του πρότυπου 69ου Σχολείου της Ουκρανικής Πόλης Λβιβ, θα παρουσιασθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της Βίβλου».

Η παρουσίαση θα γίνει από τη θεατρική Ομάδα του Στούντιο «Νέα Μελπομένη» σε συνεργασία με το Σύλλογο Ουκρανικής Διασποράς στην Ελλάδα «Ουκρανο – Ελληνική Σκέψη», υπό την αιγίδα του Ελληνικού ICOMOS και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 13:30 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Πειραιώς 73 – Κεραμεικός, Στάση μετρό: Κεραμεικός, Στάση Ηλεκτρικού: Θησείο).

Η θεατρική ομάδα του Στούντιο «Νέα Μελπομένη» που αποτελείται από μαθητές, γονείς και Καθηγητές του Σχολείου του Λβιβ, θα παρουσιάσει σε μαθητές του Κυριακάτικου Σχολείου του Συλλόγου «Ουκρανο – ελληνική σκέψη» την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή Παράσταση.

Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ουκρανο-ελληνικής σκέψης» κ. Γαλήνη Μασλιούκ τόνισαν: «Όταν η τέχνη συναντά τη μοναδική ζωντάνια και αγνότητα των μικρών μας φίλων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση που ενώνει την Ελλάδα με την Ουκρανία, δυο λαούς με συγγενικά ήθη, έθιμα και παράδοση, δίνεται πνοή αισιοδοξίας κατά την ιδιαίτερα δυσμενή περίοδο που διανύουμε.»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ